Те бяха тежко въоръжени и маскирани. В рамките на операцията се

...
Те бяха тежко въоръжени и маскирани. В рамките на операцията се
Коментари Харесай

Tежко въоръжени и маскирани униформени с кучета проверяват центро...

Те бяха тежко въоръжени и маскирани. В рамките на интервенцията се употребяват и особено подготвени кучета. 

Заместник-директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Стефан Иванов изясни аргументите за инспекциите:

 

" Целта е проверка на трите центъра, които са на територията на София, за лица, които са нерегламентирано на територията на центровете, за рискови предмети. Също по този начин и за неразрешени движимости, наркотични субстанции и други неразрешени от закона. Центърът не е дребен. Проверява се стая по стая и човек по човек. Периодично ги ревизираме. Абсолютно всички сигнали, които се подават, се ревизират и се отработват. Проверки на лицата, на пространствата за неразрешени движимости и предмети и лица, които би трябвало да са на територията на други центрове и на други градове. На този стадий има много лица, които са с изтекли документи и които би трябвало да са на територията на други центрове, отвън територията на София ".

Днес Народното събрание реши Министерство на вътрешните работи да охранява поделенията на Държавната организация за бежанците, както и да бъде повишен щатът на Граничната полиция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР